Winterstalling

niet elke motor zal ook gedurende de herfst en winter dagen bereden worden. En dan staat deze vaak een aantal maanden in een hoek in een (niet geïsoleerde) schuur of tuin al dan niet onder een zeil. Geen optimale condities voor de motor en soms zelfs een sta in de weg voor de eigenaar en de familie.

Beter is het dan om de motor elders te stallen en Motorbandenzaak biedt deze mogelijkheid.

Voor € 30,= per maand (minimaal 3 maanden) wordt de motor bij ons binnen gestald. De accu wordt verwijderd, of ontkoppeld en zal regelmatig aan de lader gelegd worden om deze in optimale conditie te houden. Daarnaast wordt, indien nodig, de brandstof in de tank voorzien van een conserveringsmiddel om de effecten van het verouderen van de brandstof zoveel mogelijk tegen te gaan.

Tevens biedt Motorbandenzaak de mogelijkheid om de motor gedurende de stallingsperiode te onderwerpen aan een grondige inspectie, grote of kleine beurt en/of het laten repareren van eventuele gebreken. Dit met 15% korting op het garage tarief.

Prijzen  :

- stalling tot 3 maanden : € 40,= per maand
- stalling tussen 3 en 6 maanden : € 30,= per maand
- stalling vanaf 6 maanden : € 25,= per maand

Betaling kan op afspraak maandelijks, vooraf, of achteraf.

Het ophalen van de motor kan binnen 2 weken (voor of na) de afgesproken datum en na afrekenen van de eventueel nog openstaande kosten voor de uitvoer van de afgesproken werkzaamheden en stalling. Blijft de motor langer in de stalling, zullen de extra stallingskosten bij ophalen verrekend worden.

Wordt de motor meer dan 2 weken voor de eind datum opgehaald, vindt geen restitutie van het meer betaalde bedrag plaats.

Eventueel kan motorbandenzaak de motor ook bij u thuis komen ophalen en afleveren. Binnen Alphen aan den Rijn is dit gratis. Daarbuiten brengen wij € 0,50 per gereden km in rekening.

 

Metzeler Marathon (Triumph Rocket III)
Metzeler Marathon 240/50 R16 voor op een Triumph Rocket III in dit geval.
Metzeler ME 22
Metzeler ME 22 op Zundap 517 wielen
Kleppen stellen XL700V Transalp
De kleppen van de voorste cilinder van XL700V Transalp
Valbeugels
Monteren van valbeugels op een XL700V