Werkplaats open

de op 14 december aangekondigde nieuwe covid regels (lockdown) is een feit, maar van de weinige dingen die we nog wel mogen en kunnen doen is (individueel) motor rijden er nog een.

Ondanks de frissere temperaturen is het misschien nog niet eens zo gek om je motor te pakken en toch even een rondje te gaan rijden om even de hele wereld ellende te vergeten en bezig te zijn met de balans, verkeer en omgeving. Misschien zelfs een paar pilonnen achterop en gewoon ergens even een plekje op zoeken om je skills nog wat bij te schaven.

En ook onderhoud aan je motor kan gewoon door blijven gaan en motorbandenzaak is dus ook tijdens de lockdown open. Als je iets nodig hebt aan onderdelen, onderhoud, banden, advies of andere motor gerelateerde zaken ben je zeker welkom. Wel graag eerst een afspraak maken.

Mocht je toch niet meer op de motor stappen en deze graag droog en warm gestald willen hebben, dan kan dat ook. Eventueel kan de motor ook opgehaald worden.

Wel zijn de openingstijden tijdelijk iets aangepast en is de avond opening op dinsdag en donderdag nu tot 20:00 uur, zolang de avondklok is ingesteld

Metzeler Marathon (Triumph Rocket III)
Metzeler Marathon 240/50 R16 voor op een Triumph Rocket III in dit geval.
Metzeler ME 22
Metzeler ME 22 op Zundap 517 wielen
Kleppen stellen XL700V Transalp
De kleppen van de voorste cilinder van XL700V Transalp
Valbeugels
Monteren van valbeugels op een XL700V