TPMS

Motorbandenzaak kan ook TPMS sensoren vervangen van een (op dit moment beperkt) aantal type motoren.

Er wordt gebruik gemaakt  van AlCar sensoren. Uw oude sensor code wordt gekopieerd op de nieuwe sensor en het is dus niet nodig de nieuwe sensor opnieuw bekend maken bij uw motor.

Lees meer...

Winterbanden voor de motor

 Voor de auto zijn we er al lang aan gewend. Winterbanden. Maar winterbanden voor de motor is het niet zo standaard. Aan de ene kant ook wel begrijpelijk. Veel motorrijders laten de motor in de wintermaanden in de stalling staan. Daarnaast is en blijft een motor een balans voertuig, dus op ijs zullen ook winterbanden niet (altijd) kunnen voorkomen dat je onderuit gaan, en blijft het zeer voorzichtig rijden.

Winterbanden voor de motor zijn dan ook zeker niet zaligmakend, maar met winterbanden voor de motor kun je wel langer veiliger blijven doorrijden.

Lees meer...

Motorbanden generieke informatie

Motorbanden zijn voor de motorrijder, zoals zoveel onderdelen aan de motor, van essentieel belang. Ze zijn het enige contact tussen de motor en het wegdek. En om dat zo te houden, zullen motorbanden onder alle omstandigheden moeten zorgen voor een stabiele wegligging en uiteraard grip op het wegdek.

Lees meer...

Motorbanden alphen aan den rijn, zuid holland

Waar zou u beter voor uw motorbanden beter terecht kunnen dan bij een een zaak die zich in motorbanden heeft gespecialiseerd ? Nergens natuurlijk.

Motorbandenzaak is afgelopen jaar (2014) in Alphen aan den Rijn van start gegaan en heeft zich gespecialiseerd in motorbanden voor elk type motorfiets (ook bromfiets en scooter banden zijn leverbaar). Of het nu is voor op de weg, circuit of terrein, u kunt bij ons terecht.

Lees meer...