Banden prijzen

De hier getoonde banden prijzen zijn INCLUSIEF MONTAGE OP LOS WIEL en onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele prijs wijzigingen bij onze leverancier(s). Bandenprijzen kunnen nog wel eens wijzigen bij de leveranciers. Neem dan ook altijd contact op voor de juiste prijs en de verwachtte levertijd van de band.

Montage op los wiel houdt in : demonteren en afvoeren van de oude band, monteren nieuwe band, en balanceren van het wiel. Indien er een standaard rubber ventiel aanwezig is, wordt deze meteen vervangen, stalen ventielen blijven gehandhaafd. Eventueel zijn er haakse ventielen voorhanden tegen een meer prijs van € 10,= per stuk.

Prijzen voor wiel (de-)montage van de motor beginnen bij € 15,= per wiel en zijn afhankelijk van het merk/type motor. 

Lees meer...

Banden voorraad

Over het algemeen hebben we geen banden in voorraad. Normaal gesproken worden banden die op werkdagen voor 15:00 uur besteld worden de volgende werkdag al geleverd (indien voorradig bij de leverancier).

Toch zijn er inmiddels een paar banden direct beschikbaar (Prijzen inclusief montage op losse velg !!):
Dot-code vermeld als week/jaar

Lees meer...

Motorbanden alphen aan den rijn, zuid holland

Waar zou u beter voor uw motorbanden beter terecht kunnen dan bij een een zaak die zich in motorbanden heeft gespecialiseerd ? Nergens natuurlijk.

Motorbandenzaak is afgelopen jaar (2014) in Alphen aan den Rijn van start gegaan en heeft zich gespecialiseerd in motorbanden voor elk type motorfiets (ook bromfiets en scooter banden zijn leverbaar). Of het nu is voor op de weg, circuit of terrein, u kunt bij ons terecht.

Lees meer...

Winterbanden voor de motor

 Voor de auto zijn we er al lang aan gewend. Winterbanden. Maar winterbanden voor de motor is het niet zo standaard. Aan de ene kant ook wel begrijpelijk. Veel motorrijders laten de motor in de wintermaanden in de stalling staan. Daarnaast is en blijft een motor een balans voertuig, dus op ijs zullen ook winterbanden niet (altijd) kunnen voorkomen dat je onderuit gaan, en blijft het zeer voorzichtig rijden.

Winterbanden voor de motor zijn dan ook zeker niet zaligmakend, maar met winterbanden voor de motor kun je wel langer veiliger blijven doorrijden.

Lees meer...

Motorbanden generieke informatie

Motorbanden zijn voor de motorrijder, zoals zoveel onderdelen aan de motor, van essentieel belang. Ze zijn het enige contact tussen de motor en het wegdek. En om dat zo te houden, zullen motorbanden onder alle omstandigheden moeten zorgen voor een stabiele wegligging en uiteraard grip op het wegdek.

Lees meer...