Motorbanden alphen aan den rijn, zuid holland

Waar zou u beter voor uw motorbanden beter terecht kunnen dan bij een een zaak die zich in motorbanden heeft gespecialiseerd ? Nergens natuurlijk.

Motorbandenzaak is afgelopen jaar (2014) in Alphen aan den Rijn van start gegaan en heeft zich gespecialiseerd in motorbanden voor elk type motorfiets (ook bromfiets en scooter banden zijn leverbaar). Of het nu is voor op de weg, circuit of terrein, u kunt bij ons terecht.

 

Motorbanden monteren

Tegen scherpe tarieven kunnen we motorbanden leveren én monteren ! (Ook door u zelf mee genomen motorbanden kunnen we voor u monteren.)

Montage van motorbanden vindt plaats in onze garage/werkplaats aan de Eikenlaan 259e te Alphen aan den Rijn op professionele apparatuur door een ervaren monteur. En mocht u zelf niet in staat zijn om thuis uw wielen even los te maken, dan kunt u ook met uw motorfiets langskomen. Hier ter plekke demonteert u dan zelf uw wielen, of u laat dit door ons doen.

Motorbanden bestellen

Gezien de enorme keuze in motorbanden is het niet doenlijk om van elk type en maat motorbanden op voorraad te hebben. Dus vooraf bestellen is wel noodzakelijk. Maar over het algemeen kunnen we alle motorbanden binnen 3 werkdagen leveren en monteren.

Wilt u een keer een ander type/soort/merk motorband dan waar u nu op rijdt, vraag gerust om advies. We helpen u graag verder.

Vanwege andere werkzaamheden is onze werkplaats alleen op afspraak open, maar schroom niet om eens vrijblijvend een afspraak te maken voor een kopje koffie en te kijken of we ook voor u uw motorbanden kunnen verzorgen.

Motorbanden zakelijk

Heeft u een motor gerelateerd bedrijf (bv. rijschool), of misschien wilt u als motorzaak zich meer richten op onderhoud en wenst u het vervangen van motorbanden uit te besteden, neem dan gerust contact met ons op om te kijken naar uw wensen. We zijn ervan overtuigd dat we u een passend aanbod kunnen doen.

Klein onderhoud

U kunt bij ons eventueel ook terecht voor klein onderhoud als olie- & filter wissel, vervangen van bougies, kettingset, remvloeistof, koelvloeistof etc. Hierbij kunt u ook gebruik maken van de zelfsleutel service, waarbij u in een garage met gebruikmaking van het standaard gereedschap uw eigen onderhoud kunt uitvoeren.

Onderdelen & accessoires

En ook als u op zoek bent naar onderdelen kunnen we u mogelijk verder helpen. We hebben intussen een flink netwerk aan leveranciers aan weten te boren en kunnen u van vrijwel alle onderdelen en accessoires voorzien. Ook deze leveren we uiteraard tegen scherpe tarieven.