Onderhoud

Motorbandenzaak biedt diverse sleutel mogelijkheden voor het (laten) uitvoeren van onderhoud en reparatie. De concepten sluiten dusdanig op elkaar aan dat u dit zou kunnen gebruiken in aanloop naar een grote reis, of gewoon om uw eigen motorfiets beter te leren kennen zodat u bij een onverhoopt pech geval vaak al wat zaken kunt uitsluiten en specifiek kunt aangeven waar het probleem zich bevindt, en dit zelfs mogelijk al direct ter plaatse al dan niet tijdelijk kunt oplossen om uw weg te kunnen vervolgen naar de dichts bijzijnde motorzaak.

Indien u zelf nog geen technische kennis van uw motorfiets heeft, is het aan te raden te beginnen met het mee sleutelen concept. Hierbij kunt u de monteur mee helpen met de werkzaamheden en leert zodoende al de diverse onderdelen van uw motorfiets kennen.

Afhankelijk van uw eigen inzicht, kennis en kunde kan vervolgens over gestapt worden op het begeleid sleutelen concept. Hierbij neemt u zelf de sleutels ter hand, en voert u alle werkzaamheden zelf uit. De aanwezige monteur geeft aanwijzingen maar zal zijn handen niet vuil maken.

Als blijkt dat u uw motorfiets inmiddels al kent, en denkt in staat te zijn om alle beoogde werkzaamheden zelfstandig uit te kunnen voeren kunt u gebruik maken van het zelf sleutel concept. Hierbij gaat u geheel zelfstandig te werk en huurt alleen onze ruimte en gereedschap. Bijkomend voordeel is hierbij ook nog eens dat een monteur aanwezig is, en desgewenst werkzaamheden kan uitvoeren.

Laten sleutelen

Het laten sleutelen is voor diegene die zijn/haar motor gebruiken en zelf niet de interesse of technische kunde heeft om zich erin te verdiepen. Mogelijk heeft u ook gewoon de tijd niet en ziet u uw motor als een voorwerp welke het gewoon moet doen.

Voor die motor rijders is het technische deel niet interessant, en zij kunnen uiteraard hun motor inleveren en ons de vooraf afgesproken werkzaamheden laten uitvoeren.

Hiervoor geldt het werkplaats tarief van € 52,50 per uur.

 

Mee sleutelen

Motor rijden is een leuke hobby maar het zelf sleutelen aan je motor maakt deze hobby nog veel leuker en completer.

Nu heeft niet iedereen van nature de kwaliteiten ,ruimte en het gereedschap om zelf sleutelen te doen. Dat begrijpen wij ook wel.

Wij bieden daarom de mogelijkheid om ook deze vaardigheden te leren zodat u uw eigen motor nog beter gaat kennen door mee te sleutelen aan uw eigen motor.

Lees meer...

Zelf sleutelen

Motor rijden is een leuke hobby maar het zelf sleutelen aan je motorfiets maakt deze hobby nog veel leuker en completer.

Niet iedereen heeft echter de ruimte en het gereedschap om zelf te kunnen sleutelen. Op straat zelf sleutelen, of achter in de tuin is toch vaak niet ideaal.

Daarom bieden wij de mogelijkheid om onze brug en het aanwezige standaard gereedschap te huren zodat u droog en warm zelf kunt sleutelen en zo uw eigen onderhoud of werkzaamheden aan de motor uitvoert.

Lees meer...

Begeleid sleutelen

Motor rijden is een leuke hobby maar het zelf sleutelen aan je motor maakt deze hobby nog veel leuker en completer

Nu heeft niet iedereen van nature de kwaliteiten ,ruimte en het gereedschap om dit zelf sleutelen te doen. Dat begrijpen wij ook wel.

Wij bieden daarom de mogelijkheid om ook deze vaardigheden te leren zodat je de eigen motor nog beter gaat kennen door onder begeleiding zelf aan uw motor te sleutelen.

Lees meer...