Begeleid sleutelen

Motor rijden is een leuke hobby maar het zelf sleutelen aan je motor maakt deze hobby nog veel leuker en completer

Nu heeft niet iedereen van nature de kwaliteiten ,ruimte en het gereedschap om dit zelf sleutelen te doen. Dat begrijpen wij ook wel.

Wij bieden daarom de mogelijkheid om ook deze vaardigheden te leren zodat je de eigen motor nog beter gaat kennen door onder begeleiding zelf aan uw motor te sleutelen.

We bedoelen dan met name de zaken die met regelmaat moeten worden uitgevoerd om je motor in een goede conditie te houden

Je kunt dan denken aan motorolie en oliefilter vervangen,lekke voorpoot herstellen, luchtfilter vervangen of een wiel verwijderen en meer.

Wat jij zelf graag zou willen leren en uitvoeren dus.

Dit alles vindt dan nog steeds plaats onder toezicht en op aanwijzingen van een monteur zodat je je eigen vertrouwen kunt ontdekken.

De monteur zal in principe zijn handen niet vuil maken, maar u alleen aanwijzingen geven over de volgorde van uit te voeren werkzaamheden, tips en trucs geven met betrekking tot het gebruik van het juiste gereedschap. Hij zal uw werkzaamheden monitoren en aanwijzingen blijven geven.

Indien de monteur zelf het gereedschap ter hand moet nemen indien het voor u toch te lastig wordt, zal hiervoor het werkplaats tarief in rekening gebracht worden met een minimum van 15 minuten.

Wij noemen dit het,

Begeleid sleutelen concep waarbij je zelf sleutelt en leert tegelijk. Kosten hiervoor zullen wisselen, ook afhankelijk van de kennis en kunde van de sleutelaar zelf en hoeveel begeleiding er nodig gaat zijn. Het wordt dan een combinatie van zelf-sleutelen (à €15,= per uur) en het garage tarief van de monteur ( à € 52,50 )

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden...

Voor wie is “begeleid sleutelen” bedoeld ?

Begeleid sleutelen is met name bedoeld voor diegene die niet bang is om zelf zijn/haar handen vuil te maken en al enig technisch inzicht heeft in zijn/haar motor, of in ieder geval al op andere technische vlakken zijn mannetje/vrouwtje staat.

Dit begeleid sleutelen is de voorloper voor het zelf sleutelen concept. Zodra u via dit begeleid sleutelen de ervaring en het vertrouwen hebt opgedaan kunt u overstappen op het zelf sleutelen concept.