Mee sleutelen

Motor rijden is een leuke hobby maar het zelf sleutelen aan je motor maakt deze hobby nog veel leuker en completer.

Nu heeft niet iedereen van nature de kwaliteiten ,ruimte en het gereedschap om zelf sleutelen te doen. Dat begrijpen wij ook wel.

Wij bieden daarom de mogelijkheid om ook deze vaardigheden te leren zodat u uw eigen motor nog beter gaat kennen door mee te sleutelen aan uw eigen motor.

 

We bedoelen dan met name de zaken die met regelmaat moeten worden uitgevoerd om uw motor in een goede conditie te houden

U kunt dan denken aan motorolie en oliefilter vervangen,lekke voorpoot herstellen, luchtfilter vervangen of een wiel verwijderen en meer.

Wat u zelf graag zou willen leren en uitvoeren dus.

De monteur voert de werkzaamheden uit, en laat u zien en voelen hoe bepaalde zaken uitgevoerd dienen te worden. Daarbij assisteert u de monteur, kijkt toe en leert zo hoe u zelf onderhoud aan uw motor kunt uitvoeren.

Wij noemen dit het,

Mee sleutelen concept waarbij u mee helpt en uw eigen motor leert kennen. Hiervoor geldt het werkplaats tarief van €52,50 per uur voor de inzet van de monteur.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden...

Voor wie is “Mee sleutelen” bedoeld ?

Mee sleutelen is bedoeld voor iedere motorrijder die zijn/haar motorfiets beter wil leren kennen. Indien de interesse, en technische aanleg er is, kan het uit groeien tot een extra dimensie aan de motor hobby.

Dit is eigenlijk de eerste stap naar het zelf sleutel concept. Afhankelijk van uw eigen vertrouwen en kunde kunt u de volgende keer de werkzaamheden mogelijk zelf uitvoeren onder het begeleid sleutelen concept.